Moddit Internet Reclamebureau
Moddit Internet Reclamebureau

Zenderen

Zorgnetwerk Zenderen

Voor netwerkorganisatie Zenderen mocht Moddit een nieuwe website, nieuwsbriefsysteem én nieuwe huisstijl en logo ontwikkelen. Op deze manier is het voor de leden van Zenderen nog makkelijker gemaakt om te verbinden en te streven naar verbetering in de zorg.

Zenderen

Een samenwerking om toegankelijke, samenhangende en kwalitatief goede zorg te faciliteren.

www.zenderen.net
Zenderen

Samen sterker

Zenderen is een netwerkorganisatie welke bestaat uit niet-hiërarchisch verbonden personen, die samen duurzame afspraken maken en hun werk op elkaar af kunnen stemmen. Dit leidt tot een diversiteit aan samenwerkingsrelaties die een duurzame intentie hebben. De leden van Zenderen komen regelmatig bijeen om met elkaar te praten over de zorg en te streven naar verbetering.

Streven naar verbetering

Zenderen streeft continu naar verbetering. Moddit mocht de styling van Zenderen een frisse update geven. De hele huisstijl inclusief logo is onder handen genomen. De schriftelijke communicatie is daardoor ook voorzien van een nieuw jasje. Ook mocht Moddit meedenken met de thema’s van de website en deze opnieuw vormgegeven.

Verbinden

Moddit ontwikkelde speciaal voor Zenderen daarnaast een nieuwbriefsysteem. In dit systeem kunnen personen worden uitgenodigd voor bepaalde bijeenkomsten. Degene die een uitnodiging heeft ontvangen kan eenvoudig aangeven of hij/zij wel of niet van plan was te komen, met wie hij/zij zal komen en of er eventueel een vervanger komt in plaats van hem/haar.

Wilt u meer informatie?

Iets gezien wat u bevalt? Sparren? De deur staat open, dus kom gerust vrijblijvend langs.
Ook ons koffiezetapparaat werkt prima:-)

Contact opnemen Offerte aanvragen

Marie Curiestraat 2, Nijverdal
0548 612 805

Offerte aanvragen
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×