Moddit Internet Reclamebureau
Moddit Internet Reclamebureau

YourGift

Dé cadeaukaart die je nooit meer vergeet!

Moddit mocht voor het grote landelijke YourGift een nieuwe website ontwikkelen, het logo restylen, de huisstijl opfrissen en de cadeaupasjes en andere communicatiemiddelen ontwerpen.

YourGift

Jouw cadeau. Wat je wilt. Waar je wilt.

www.yourgift.nl
YourGift

Nooit meer met lege handen aankomen

Met meer dan 6000 inleverpunten, waaronder vele restaurants, warenhuizen, wellness centra, kledingwinkels, parfumerieën en webshops, is YourGift één van de grootste landelijke giftcard-uitgevers. Met een cadeaukaart van YourGift kun je zelf bepalen wat je koopt, waar je dat koopt en kun je het bedrag in delen besteden. Om het voor bezitters van de YourGift-cadeaukaart eenvoudig te maken om online het saldo te controleren, de verkooppunten te vinden of online de kaart in te wisselen was een nieuwe website nodig.

YourGift

Overzichtelijk en persoonlijk

De nieuwe website maakt het voor bezitters van deze cadeaukaart heel simpel om alle informatie te vinden die nodig is. En de mogelijkheden voor de YourGift-card bezitters zijn eindeloos. Zo kan iedereen op de nieuwe website een persoonlijk account aanmaken en via een kaart op maat zien waar de dichtstbijzijnde verkooppunten te vinden zijn. En er is zelfs de mogelijkheid om snel en eenvoudig je eigen cadeaukaart te ontwerpen. Zo maak je het cadeautje wel erg persoonlijk. Via de website kun je een foto uploaden, deze bewerken en er diverse filters op toepassen. Om het af te maken kan er ook een eigen persoonlijke tekst worden toegevoegd.

YourGift

Verrassend fris

Naast het ontwikkelen van deze website mocht Moddit aan de slag gaan met het ontwerpen van de cadeaupasjes, de cadeauverpakkingen, de mapjes. Ook de complete huisstijl inclusief logo is ontworpen door Moddit. Alles is mooi op elkaar en de nieuwe website afgestemd, zodat er een eenheid gecreëerd is in alle communicatiemiddelen! Ook in de toekomst zal Moddit actief blijven voor YourGift. Er zullen online marketing campagnes opgezet worden voor het vergroten van de naamsbekendheid, het verhogen van conversies en het verbeteren van de vindbaarheid.

Wilt u meer informatie?

Iets gezien wat u bevalt? Sparren? De deur staat open, dus kom gerust vrijblijvend langs.
Ook ons koffiezetapparaat werkt prima:-)

Contact opnemen Offerte aanvragen

Marie Curiestraat 2, Nijverdal
0548 612 805

Offerte aanvragen
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×