Moddit Internet Reclamebureau
Moddit Internet Reclamebureau

Stone Age

Unieke producten, met liefde gemaakt

Stijlvol en hedendaags. Zo’n styling mochten wij maken voor Stone Age, passend bij hun prachtige producten. Op de nieuwe website kunnen bezoekers kennis maken met de verschillende takken van Stone Age en volop inspiratie opdoen. 


Stone Age

Unieke producten, met liefde gemaakt

www.beton-cire.nl
Stone Age

Stijlvolle website

De nieuwe website van Stone Age is een plaatje geworden. De eigentijdse, moderne stijl met prachtige foto’s van reeds afgeronde projecten maken dat je als bezoeker geïnspireerd raakt en kennis kunt maken met de verschillende takken van Stone Age.

Wat ooit begon als tegelwinkel is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf met verschillende takken: Beton Ciré, Concrete Line en Stone Gietvloeren. Inmiddels is Stone Age niet meer weg te denken uit de betonindustrie! Niet alleen als leverancier maar ook als producent hebben ze vele vloeren, wanden en producten van beton gerealiseerd voor particuliere én zakelijke klanten.

Stone Age

Inspiratie in een magazine

Prachtige producten en afgeronde projecten, samengebundeld in een uniek magazine. Een prachtig middel om (potentiële) klanten volop te inspireren en kennis te laten maken met alle mogelijkheden. De stijl van de website is doorgevoerd tot in de kleinste details van het magazine. Het resultaat? Een bijzonder en eigen interieurmagazine volop inspiratie!

Wilt u meer informatie?

Iets gezien wat u bevalt? Sparren? De deur staat open, dus kom gerust vrijblijvend langs.
Ook ons koffiezetapparaat werkt prima:-)

Contact opnemen Offerte aanvragen

Marie Curiestraat 2, Nijverdal
0548 612 805

Offerte aanvragen
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×