Moddit Internet Reclamebureau
Moddit Internet Reclamebureau

Mölke

Gewoonweg gemoedelijk

Voor vakantiepark en partycentrum Mölke mocht Moddit een nieuwe website ontwikkelen. Omdat Mölke vele diverse faciliteiten aanbiedt, moest het een website worden die het bezoekers makkelijk maakt om te vinden wat ze zoeken. Het resultaat? Een frisse website met een heldere structuur.

Mölke

Geniet van uw vakantie, feest of dagje uit.

www.molke.nl
Mölke

Voor ieder wat wils

Vakantiepark Mölke is een 4,5-sterren camping met vele faciliteiten voor jong en oud. Een eigen strandje, overdekt zwembad, binnenspeeltuin, bowlingbaan, visvijver, tennisbaan, schietbaan, air trampoline, sportveld en de mogelijkheid om fietsen, skelters en kano’s te huren maakt Mölke tot een avontuurlijk en actief vakantiepark. Heeft u iets te vieren? Ook dan kunt u terecht bij Mölke. Het partycentrum biedt onder andere ruimte voor gezellige themafeesten, familiedagen, groepsuitjes, bedrijfsfeestjes en bruiloften.

Bezoekers centraal

Bij Mölke staan de bezoekers en campinggasten centraal. Om deze ook online optimaal te kunnen bedienen heeft Moddit een nieuwe website ontwikkeld waarbij structuur en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. De website geeft een duidelijk overzicht van alle activiteiten en diensten, biedt bezoekers de mogelijkheid om meer informatie of een offerte aan te vragen en inspireert ze door middel van filmpjes en foto’s waarin de gezellige sfeer bij Mölke duidelijk naar voren komt.

Wilt u meer informatie?

Iets gezien wat u bevalt? Sparren? De deur staat open, dus kom gerust vrijblijvend langs.
Ook ons koffiezetapparaat werkt prima:-)

Contact opnemen Offerte aanvragen

Marie Curiestraat 2, Nijverdal
0548 612 805

Offerte aanvragen
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×