Moddit Internet Reclamebureau
Moddit Internet Reclamebureau

Interbake

Gebruikte bakkerijmachines

Moddit heeft Interbake van een nieuwe, eigentijdse webwinkel voorzien. Op deze website is het heel eenvoudig voor bezoekers wereldwijd om het assortiment te bekijken, een offerte aan te vragen of producten te bestellen.

Interbake


De internationale nummer één in verkoop van gebruikte bakkerijmachines

www.interbake.nl
Interbake

Voor de bakker

Sinds 1935 Interbake nummer één in de verkoop van is gebruikte bakkerijmachines, van hoge kwaliteit uit Nederland. Ze verkopen gerenoveerde machines en gebruikte bakkerijmachines aan bakkers en groothandelaren naar meer dan 70 landen wereldwijd. Interbake biedt service en een technische back-up via hoogopgeleide en ervaren medewerkers.

Zakelijk en smaakvol

Interbake wilde graag hun zakelijke uitstraling behouden. Dit is doorgevoerd in het design van de nieuwe website. Alle bakkerijmachines die worden zijn gesorteerd per categorie. Bezoekers kunnen deze machines selecteren, opslaan onder ‘favoriete machines’ of meer informatie opvragen over een specifieke machine.

Interbake

Offertesysteem op maat

Interbake was altijd veel tijd kwijt aan het opmaken van offertes. Moddit kwam met een oplossing en mocht speciaal voor Interbake een automatisch offertesysteem ontwikkelen. In dit systeem kan Interbake sneller offertes maken die er altijd netjes en verzorgd uitzien. Vanuit dit systeem worden de offertes ook verstuurd en hierdoor is er altijd een online archief beschikbaar. Een ander voordeel van dit systeem is dat aanvragen via de website direct aan het offertesysteem worden gekoppeld. Hierdoor hoeven bij veel aanvragen de gegevens niet meer worden ingevoerd.

Wilt u meer informatie?

Iets gezien wat u bevalt? Sparren? De deur staat open, dus kom gerust vrijblijvend langs.
Ook ons koffiezetapparaat werkt prima:-)

Contact opnemen Offerte aanvragen

Marie Curiestraat 2, Nijverdal
0548 612 805

Offerte aanvragen
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×