Moddit Internet Reclamebureau
Moddit Internet Reclamebureau

Houtplezier

Fantasie moet het spel van kinderen bepalen

Moddit en Houtplezier werkten samen aan een vrolijke en kleurrijke website. Filters in de catalogus maakten dat bezoekers makkelijk de juiste producten vinden.

Houtplezier

Een speelomgeving creeeren met een goede balans tussen de wensen van de kinderen, de beschikbare ruimte, de speelwaarde, het budget en de veiligheid.

www.houtplezier.nl
Houtplezier

Op eigen houtje

Houtplezier ontwikkelt, produceert en lever hardhouten speeltoestellen voor alle leeftijden. Voor peuters tot pubers kan een passende speelplek gecreƫerd worden, waar ze op eigen houtje plezier kunnen beleven. Houtplezier heeft speeltoestellen voor de speeltuin, het speelplein en het schoolplein. Deze toestellen zijn ontwikkeld voor intensief gebruik in de openbare ruime. Ze prikkelen de fantasie en stimuleren de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen.

Houtplezier

Samenspel

Moddit ontwikkelde voor Houtplezier een website met daarin een productcatalogus. Op de website kunnen bezoekers producten toevoegen aan een speelplan. De filters in de catalogus zorgen ervoor dat gemakkelijk de juiste producten gevonden kunnen worden. Gebruikersgemak staat voorop bij deze website.

Wilt u meer informatie?

Iets gezien wat u bevalt? Sparren? De deur staat open, dus kom gerust vrijblijvend langs.
Ook ons koffiezetapparaat werkt prima:-)

Contact opnemen Offerte aanvragen

Marie Curiestraat 2, Nijverdal
0548 612 805

Offerte aanvragen
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×