Moddit Internet Reclamebureau
Moddit Internet Reclamebureau

&Female Capital


Excellence in executive search voor vrouwelijke talenten

Moddit en &Female Capital werkten samen om de online en offline marketing zo optimaal mogelijk te benutten. Moddit mocht voor dit ambitieuze bedrijf niet alleen de huisstijl en de website ontwikkelen, maar ook divers drukwerk als visitekaartjes en briefpapier. Een frisse start!

&Female Capital


Op zoek naar vrouwelijke talenten?

www.femalecapital.nl
&Female Capital


Mixed leadership

&Female Captial voert executive search opdrachten uit voor (eind)verantwoordelijke functies vanaf €100.000,-. Zij streven naar meer vrouwelijke leidinggevende functies, omdat veel hoogopgeleide vrouwen aangeven hogerop te willen klimmen op de carrièreladder. 9 van de 10 senior management functies worden in Nederland echter nog door een man bekleed. &Female Capital biedt de oplossing!


Eenheid

Voor een bedrijf dat streeft naar gelijkheid is eenheid in communicatie natuurlijk van groot belang. Moddit heeft ervoor gezorgd dat er één stijl gehanteerd werd in de online en offline communicatie van &Female Capital. De retro uitstraling van het kantoor van &Female Capital is daarom doorgetrokken naar de overige communicatie van het bedrijf. Met een frisse huisstijl, overzichtelijke website en bijpassende visitekaartjes en briefpapier als resultaat!

Wilt u meer informatie?

Iets gezien wat u bevalt? Sparren? De deur staat open, dus kom gerust vrijblijvend langs.
Ook ons koffiezetapparaat werkt prima:-)

Contact opnemen Offerte aanvragen

Marie Curiestraat 2, Nijverdal
0548 612 805

Offerte aanvragen
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×