Moddit Internet Reclamebureau
Moddit Internet Reclamebureau

Totaal concept

Feestquiz

Feestquiz verzorgt pubquizpakketten en grootschalige evenementen vol hersenkrakende vragen.
Van ons krijgen de huisstijl en website van de quizmasters een passend feestelijk tintje.

www.feestquiz.nl

Kennismaken met Feestquiz

De mannen van Feestquiz organiseren pub- en showquizzen op iedere gewenste locatie.
Van Doe-Het-Zelf quizzen tot grootschalige evenementen voor 1500 mensen of meer, geleid door vakkundige quizmasters.
Feestquiz bezit een dosis ervaring die een knalfuif maakt van iedere gelegenheid.

Iedere doelgroep een eigen verhaal

Feestquiz biedt plezier voor mensen van 0 tot 99. En het bedrijf wil dat zoveel mogelijk feestvierders kennismaken met het plezier van hun quizzen. Hoe bereik je je doelgroepen het best? Met een verhaal dat zo dicht mogelijk bij klantbehoeften ligt.

We ontwikkelen verschillende brochures, posters, folders en drukwerk voor quizpakketten. Stuk voor stuk onderscheiden naar doelgroep. Visueel en tekstueel afgestemd op de belevingswereld van diverse personas. Van de Doe-Het-Zelf quizzer tot de caféhouder op de hoek.

Een feest om naar te kijken!

Bij het webdesign van Feestquiz staat het plezier van quizzen centraal. De verfrissende kleurcombinatie rood, blauw en wit knalt je tegemoet. Maar de website is niet alleen een feest om naar te kijken. Hij is ook functioneel. Het bestelproces stemden we optimaal af op gebruiksgemak. En door het responsive karakter passen alle pagina's zich vloeiend aan. Of je Feestquiz.nl nu bekijkt op je smartphone, tablet of computer. 

Integratie newsfeed

Met een speciale plugin blijven bezoekers op de hoogte van de laatste Feestquiz-nieuwtjes. Recente nieuwsberichten, Instagramafbeeldingen, Facebookposts en Feesttweets verzameld op een speciale, actuele 'social wall'.

image_description
image_description
image_description
image_description

Online succes vieren

Onbekend maakt onbemind. Met beeldadvertenties in het display- en zoeknetwerk van Google en Facebook ads versterken we de online identiteit van Feestquiz. De conversie richten we op het aanvragen van proefpakketten en Doe-Het-Zelf quizpakketten van Feestquiz. En de resultaten? Die zijn erg mooi meetbaar!

Google Beeldadvertenties

Facebook adverteren

Met speciale Facebook advertenties voor het bestellen van quizpakketten en gesponsorde updates vergroten we de naamsbekendheid van Feestquiz.

Gericht doelgroep kiezen

Facebook biedt Feestquiz een prachtig platform om specifieke doelgroepkenmerken in te voeren. Zo bereiken we doelgericht de juiste horeca-ondernemers en feestvierders!

Klant aan het woord

"Iedere keer verrast Moddit ons weer met creativiteit en kennis. Moddit ontwikkelde onze website en huisstijl. Ook werkt het team aan onze marketingcampagne. We zijn erg tevreden met de flexibele werkwijze en behaalde resultaten. En ook belangrijk: onze omzet is verdubbeld! Onze investering dubbel en dwars terugverdiend dus."

Eduard Piguillet, Feestquiz

Marie Curiestraat 2, Nijverdal
0548 612 805

Offerte aanvragen
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×